Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fluffy Movie

The Fluffy Movie

01/09/2015 | Flixfilm

Se The Fluffy Movie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Manny Rodriguez, Jay Lavender
Skuespillere: Gabriel Iglesias, Jacqueline Obradors, Gina Brillon, Alfred Robles
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Komikeren Gabriel Iglesias går på scenen i San Jose i Californien og leverer en manisk forestilling fuld af vilde historier og endnu vildere parodier.


Se The Fluffy Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fluffy Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fluffy Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fluffy Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fluffy Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fluffy Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar