Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Flying Frenchies – Back to the Fjords

The Flying Frenchies – Back to the Fjords

20/06/2022 | Flixfilm

The Flying Frenchies – Back to the Fjords på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger en gruppe vovehalse, mens de udfører fantastiske stunts og besøger Norges fjorde i en stor rød bus.Se The Flying Frenchies – Back to the Fjords på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Flying Frenchies – Back to the Fjords havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Flying Frenchies – Back to the Fjords på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Flying Frenchies – Back to the Fjords ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Flying Frenchies – Back to the Fjords stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Flying Frenchies – Back to the Fjords, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Flying Frenchies – Back to the Fjords er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar