Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Flying Scotsman

The Flying Scotsman

08/03/2022 | Flixfilm

The Flying Scotsman på Netflix

Produktionsår: 1929
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Castleton Knight
Skuespillere: Gordon Harker, Alec Hurley, Pauline Johnson
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En utilfreds togarbejder planlægger at tage hævn over lokomotivføreren, der er skyld i hans afskedigelse. Imens falder hans efterfølger for lokomotivførerens datter.

The Flying Scotsman havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Flying Scotsman på YouTube.Se The Flying Scotsman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Flying Scotsman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Flying Scotsman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Flying Scotsman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Flying Scotsman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar