Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fog

11/10/2017 | Flixfilm

Se The Fog på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror
Instruktør: Rupert Wainwright
Skuespillere: Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair, DeRay Davis
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: I en havneby i Oregon lægger et skib til med onde ånder af spedalske og sømænd ombord, som byens forfædre med fuldt overlæg sendte på afveje.


Se The Fog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fog havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fog herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar