Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Fog

11/10/2017 | Flixfilm

The Fog på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Rupert Wainwright
Skuespillere: Tom Welling, Maggie Grace, Selma Blair
Spilletid: 2 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: I en havneby i Oregon lægger et skib til med onde ånder af spedalske og sømænd ombord, som byens forfædre med fuldt overlæg sendte på afveje.

The Fog havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fog på YouTube.Se The Fog på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar