Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Football Factory

The Football Factory

07/01/2015 | Flixfilm

The Football Factory på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Crime, Drama, Sport
Instruktion: Nick Love
Skuespillere: Danny Dyer, Frank Harper, Tamer Hassan
Spilletid: 91 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I dette indblik i Englands mandlige arbejderkultur udfylder Tommy sine dage med et kedeligt job og sine nætter med stoffer, sex og fodbold.

The Football Factory havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Football Factory på YouTube.Se The Football Factory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Football Factory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Football Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Football Factory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Football Factory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar