Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Foreigner

The Foreigner

01/10/2020 | Flixfilm

Se The Foreigner på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Martin Campbell
Skuespillere: Katie Leung, Jackie Chan, Rufus Jones, Mark Tandy
Spilletid: 113 min
Land: UK, China, USA, India
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da hans datter bliver dræbt i et terrorangreb, vil en mut restauratør finde de skyldige og rejser til Irland for at få hævn.Se The Foreigner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Foreigner havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Foreigner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Foreigner:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Foreigner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Foreigner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar