Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Foreigner

The Foreigner

01/11/2022 | Flixfilm

The Foreigner på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Martin Campbell
Skuespillere: Katie Leung, Jackie Chan, Rufus Jones
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, China, United States, India
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da hans datter bliver dræbt i et terrorangreb, vil en mut restauratør finde de skyldige og rejser til Irland for at få hævn.

The Foreigner havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Foreigner på YouTube.Se The Foreigner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Foreigner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Foreigner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Foreigner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Foreigner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar