Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Foreigner

The Foreigner

15/06/2014 | Ingen kommentarer

Se The Foreigner på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Martin Campbell
Skuespillere: Katie Leung, Jackie Chan, Rufus Jones, Mark Tandy
Spilletid: 113 min
Land: UK, China, USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En hemmelig agent bliver hyret til at transportere en mystisk pakke, men opdager snart, at en række farlige personer er villige til at slå ihjel for at få fat i den.


Se The Foreigner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Foreigner havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Foreigner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Foreigner herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Foreigner er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Foreigner stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar