Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forest

The Forest

24/11/2017 | Flixfilm

Se The Forest på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jason Zada
Skuespillere: Natalie Dormer, Eoin Macken, Stephanie Vogt, Osamu Tanpopo
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En ung kvinde søger efter sin tvillingesøster, som er forsvundet i et berygtet område i Japan kendt som Selvmordsskoven.Se The Forest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Forest havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Forest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Forest:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Forest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar