Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forest

The Forest

29/06/2018 | Flixfilm

The Forest på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Samuel Labarthe, Suzanne Clément, Alexia Barlier
Spilletid: 313 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en teenagepige forsvinder fra en landsby i nærheden af Ardennerne, begynder det lokale politi og en bekymret lærer at afdække et spind af foruroligende hemmeligheder.

The Forest (Skoven) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Forest på YouTube.Se The Forest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Forest (Skoven) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forest (Skoven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar