Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forest

The Forest

29/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Forest på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: José Pedro Lopes
Skuespillere: Daniela Love, Jorge Mota, Mafalda Banquart, Lígia Roque
Spilletid: 71 min
Land: Portugal, United Arab Emirates, Russia, Spain
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Da en teenagepige forsvinder fra en landsby i nærheden af Ardennerne, begynder det lokale politi og en bekymret lærer at afdække et spind af foruroligende hemmeligheder.


Se The Forest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Forest (Skoven) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Forest (Skoven) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Forest herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Forest (Skoven) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forest (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar