Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forest of Love: Deep Cut

The Forest of Love: Deep Cut

30/04/2020 | Flixfilm

Se The Forest of Love: Deep Cut på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chiho Fujii
Spilletid: 40 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Intet er, som det ser ud til, da en karismatisk svindler og et ambitiøst filmhold sætter fokus på to kvinder med følelsesmæssige ar på sjælen.

The Forest of Love: Deep Cut (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Forest of Love: Deep Cut på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Forest of Love: Deep Cut (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forest of Love: Deep Cut (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forest of Love: Deep Cut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forest of Love: Deep Cut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar