Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forest of Love

The Forest of Love

11/10/2019 | Flixfilm

The Forest of Love på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Sion Sono
Skuespillere: Kippei Shîna, Shinnosuke Mitsushima, Kyoko Hinami
Spilletid: 1 min
Land: Japan, United States
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En svindler og et falsk filmhold møver sig ind på livet af to sorgfulde, unge kvinder. Men intet er, hvad det ser ud til.

The Forest of Love havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Forest of Love på YouTube.Se The Forest of Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Forest of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forest of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forest of Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forest of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar