Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forgotten Battle

The Forgotten Battle

15/10/2021 | Flixfilm

The Forgotten Battle på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, War
Instruktion: Matthijs van Heijningen Jr.
Skuespillere: Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder
Spilletid: 124 min
Land: Netherlands, Belgium
Sprog: Dutch, German, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Under det afgørende slag ved Schelde i 2. verdenskrig støder en svæveflyverpilot, en nazisoldat og en modstræbende modstandsrekrut på tragisk vis ind i hinanden.

The Forgotten Battle havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Forgotten Battle på YouTube.Se The Forgotten Battle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Forgotten Battle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forgotten Battle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forgotten Battle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forgotten Battle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar