Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forgotten

The Forgotten

18/03/2015 | Flixfilm

The Forgotten på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Joseph Ruben
Skuespillere: Julianne Moore, Dominic West, Christopher Kovaleski
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En kvinde sørger over tabet af sin otteårige søn og søger hjælp hos en terapeut, som dog hævder, at drengen kun har eksisteret i hendes fantasi.

The Forgotten havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Forgotten på YouTube.Se The Forgotten på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Forgotten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forgotten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forgotten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forgotten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar