Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forty-Year-Old Version

The Forty-Year-Old Version

09/10/2020 | Flixfilm

Se The Forty-Year-Old Version på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Radha Blank
Skuespillere: Imani Lewis, Radha Blank, Reed Birney, Welker White
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Skuespilforfatteren Radha fra New York, der nærmer sig de frygtede 40 år, er desperat efter et gennembrud og henter inspiration ved at genopfinde sig selv som rapper.Se The Forty-Year-Old Version på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Forty-Year-Old Version havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Forty-Year-Old Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Forty-Year-Old Version:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Forty-Year-Old Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forty-Year-Old Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar