Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Forty-Year-Old Version

The Forty-Year-Old Version

09/10/2020 | Flixfilm

The Forty-Year-Old Version på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Radha Blank
Skuespillere: Radha Blank, Peter Kim, Oswin Benjamin
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Skuespilforfatteren Radha fra New York, der nærmer sig de frygtede 40 år, er desperat efter et gennembrud og henter inspiration ved at genopfinde sig selv som rapper.

The Forty-Year-Old Version havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Forty-Year-Old Version på YouTube.Se The Forty-Year-Old Version på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Forty-Year-Old Version ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Forty-Year-Old Version stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Forty-Year-Old Version, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Forty-Year-Old Version er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar