Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fountain

The Fountain

01/11/2014 | Flixfilm

The Fountain på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Darren Aronofsky
Skuespillere: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Sean Patrick Thomas
Spilletid: 97 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, Maya
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Over en periode på 1000 år følger dette medrivende sci-fi-drama en ihærdig tidsrejsende i jagten på et træ, der menes at kunne give evigt liv.

The Fountain havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fountain på YouTube.Se The Fountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar