Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fountain

The Fountain

01/11/2014 | Flixfilm

Se The Fountain på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Darren Aronofsky
Skuespillere: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn, Mark Margolis
Spilletid: 97 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Maya
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Over en periode på 1000 år følger dette medrivende sci-fi-drama en ihærdig tidsrejsende i jagten på et træ, der menes at kunne give evigt liv.


Se The Fountain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fountain havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fountain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fountain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fountain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar