Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Four Feathers

The Four Feathers

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Four Feathers på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama, Romance, War
Instruktør: Shekhar Kapur
Skuespillere: Wes Bentley, Mohamed Bouich, Campbell Brown, Daniel Caltagirone
Spilletid: 132 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En britisk officer trækker sig tilbage før et slag mod Mahdi-oprørere og må forsvare sig over for sin forlovede og sine venner, som alle mener, at han er en kujon.


Se The Four Feathers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Four Feathers havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Four Feathers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Four Feathers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Four Feathers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Four Feathers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar