Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Four Feathers

The Four Feathers

01/04/2015 | Flixfilm

The Four Feathers på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Shekhar Kapur
Skuespillere: Heath Ledger, Wes Bentley, Kate Hudson
Spilletid: 132 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En britisk officer trækker sig tilbage før et slag mod Mahdi-oprørere og må forsvare sig over for sin forlovede og sine venner, som alle mener, at han er en kujon.

The Four Feathers havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Four Feathers på YouTube.Se The Four Feathers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Four Feathers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Four Feathers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Four Feathers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Four Feathers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar