Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fox and the Child (Pigen og Ræven)

The Fox and the Child (Pigen og Ræven)

01/07/2014 | Flixfilm

The Fox and the Child (Pigen og Ræven) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Through a series of flashbacks, a woman recalls her childhood friendship with a fox in the Jura Mountains of eastern France.

The Fox and the Child (Pigen og Ræven) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fox and the Child (Pigen og Ræven) på YouTube.Se The Fox and the Child (Pigen og Ræven) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Fox and the Child (Pigen og Ræven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fox and the Child (Pigen og Ræven) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fox and the Child (Pigen og Ræven), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fox and the Child (Pigen og Ræven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar