Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fox and the Child (Pigen og Ræven)

The Fox and the Child (Pigen og Ræven)

01/07/2014 | Flixfilm

Se The Fox and the Child (Pigen og Ræven) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Through a series of flashbacks, a woman recalls her childhood friendship with a fox in the Jura Mountains of eastern France.


Se The Fox and the Child (Pigen og Ræven) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fox and the Child (Pigen og Ræven) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fox and the Child (Pigen og Ræven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fox and the Child (Pigen og Ræven) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fox and the Child (Pigen og Ræven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fox and the Child (Pigen og Ræven) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar