Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Franchise Affair

The Franchise Affair

12/11/2022 | Flixfilm

The Franchise Affair på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Lawrence Huntington
Skuespillere: Michael Denison, Dulcie Gray, Anthony Nicholls
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En landsbyadvokat efterforsker sagen om en ung skolepige, der påstår, at hun blev bortført og mishandlet af nogle af sine klienter, en kvinde og hendes mor.Se The Franchise Affair på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Franchise Affair havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Franchise Affair på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Franchise Affair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Franchise Affair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Franchise Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Franchise Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar