Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Frankenstein Chronicles

20/02/2018 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sean Bean, Richie Campbell, Tom Ward, Ryan Sampson
Spilletid: 48 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: I London i 1827 er en betjent på sporet af, hvad han tror er en morder, der parterer sine ofre. Men sagen tager en endnu mere frygtindgydende drejning.


Se The Frankenstein Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Frankenstein Chronicles herunder:Fra premieredatoen (20. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Frankenstein Chronicles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Frankenstein Chronicles

 1. Kim Kaos - kl. 13:23, 21-02-2018:

  Den er faktisk ikke så ringe – enkelte steder stritter den lidt og Sean Bean´s (gentagende) trip er lidt for lange og kører på repeat.

  Men bortset fra de småsvipsere så er det god underholdning – med 6 afsnit pr. sæson for man også en mere tæt fortælling der kun sjældent kører i tomgang.

  Veldrejet historie og de mange mindre roller er solidt besat af velkendte engelske skuespiller der kan deres håndværk.

  Håber at Netflix beslutter de vil lave et par sæsoner mere.

  Skriv kommentar