Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Frankenstein Chronicles

The Frankenstein Chronicles

20/02/2018 | Flixfilm

Se The Frankenstein Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Crime, Drama, Fantasy, History, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sean Bean, Richie Campbell, Tom Ward, Ryan Sampson
Spilletid: 48 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I London i 1827 er en betjent på sporet af, hvad han tror er en morder, der parterer sine ofre. Men sagen tager en endnu mere frygtindgydende drejning.

The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Frankenstein Chronicles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Frankenstein Chronicles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Frankenstein Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Frankenstein Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Frankenstein Chronicles

 1. Kim Kaos - kl. 13:23, 21-02-2018:

  Den er faktisk ikke så ringe – enkelte steder stritter den lidt og Sean Bean´s (gentagende) trip er lidt for lange og kører på repeat.

  Men bortset fra de småsvipsere så er det god underholdning – med 6 afsnit pr. sæson for man også en mere tæt fortælling der kun sjældent kører i tomgang.

  Veldrejet historie og de mange mindre roller er solidt besat af velkendte engelske skuespiller der kan deres håndværk.

  Håber at Netflix beslutter de vil lave et par sæsoner mere.

  Skriv kommentar