Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The French Connection

The French Connection

09/03/2016 | Ingen kommentarer

Se The French Connection på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Gene Hackman, Fernando Rey, Roy Scheider, Tony Lo Bianco
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Den hårdkogte narkobetjent Doyle er på jagt efter en fransk narkohandler, der måske er nøglen til en stor heroinsmuglerring.


Se The French Connection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The French Connection havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The French Connection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The French Connection herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The French Connection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The French Connection stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar