Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The French Connection

The French Connection

09/03/2016 | Flixfilm

The French Connection på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: William Friedkin
Skuespillere: Gene Hackman, Roy Scheider, Fernando Rey
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den hårdkogte narkobetjent Doyle er på jagt efter en fransk narkohandler, der måske er nøglen til en stor heroinsmuglerring.

The French Connection havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The French Connection på YouTube.Se The French Connection på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The French Connection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The French Connection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The French Connection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The French Connection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar