Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The French Connection

The French Connection

09/03/2016 | Flixfilm

Se The French Connection på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Gene Hackman, Fernando Rey, Roy Scheider, Tony Lo Bianco
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Den hårdkogte narkobetjent Doyle er på jagt efter en fransk narkohandler, der måske er nøglen til en stor heroinsmuglerring.


Se The French Connection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe French Connection havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The French Connection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The French Connection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The French Connection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The French Connection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar