Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Frightened City

The Frightened City

21/03/2022 | Flixfilm

The Frightened City på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Crime, Drama
Instruktion: John Lemont
Skuespillere: Herbert Lom, Sean Connery, John Gregson
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En mafiaboss samler sine rivaler og danner et stort syndikat, men en bandekrig bryder ud, efter en tyv bryder væk fra banden for at få hævn.

The Frightened City havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Frightened City på YouTube.Se The Frightened City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Frightened City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Frightened City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Frightened City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Frightened City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar