Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Frozen Ground

The Frozen Ground

03/01/2018 | Flixfilm

Se The Frozen Ground på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Scott Walker
Skuespillere: Nicolas Cage, Vanessa Hudgens, John Cusack, Dean Norris
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne faktabaserede thriller slår en betjent fra Alaska, som forfølger en seriemorder, sig sammen med en 17-årig prostitueret, som er sluppet ud af morderens klør.

The Frozen Ground havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se The Frozen Ground på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Frozen Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Frozen Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Frozen Ground, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Frozen Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar