Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Frozen Ground

The Frozen Ground

03/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Frozen Ground på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Scott Walker
Skuespillere: Nicolas Cage, Vanessa Hudgens, John Cusack, Dean Norris
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I denne faktabaserede thriller slår en betjent fra Alaska, som forfølger en seriemorder, sig sammen med en 17-årig prostitueret, som er sluppet ud af morderens klør.


Se The Frozen Ground på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Frozen Ground havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Frozen Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Frozen Ground herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Frozen Ground er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Frozen Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar