Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fugitive

The Fugitive

01/05/2020 | Flixfilm

Se The Fugitive på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Polish, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En læge, der er uskyldigt dømt for mord, flygter fra arresten. Men da han prøver at finde den rigtige morder, er politiet lige i hælene på ham.


Se The Fugitive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fugitive (Flygtningen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fugitive (Flygtningen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Fugitive:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fugitive (Flygtningen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fugitive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar