Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fundamentals of Caring

The Fundamentals of Caring

24/06/2016 | Flixfilm

Se The Fundamentals of Caring på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Rob Burnett
Skuespillere: Alex Huff, Donna Biscoe, Paul Rudd, Julia Denton
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne inspirerende komedie tager en ung handicappet mand og hans plejer på en køretur på jagt efter seværdigheder, men ender med at finde håb og venskab.


Se The Fundamentals of Caring på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Fundamentals of Caring havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fundamentals of Caring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fundamentals of Caring herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fundamentals of Caring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fundamentals of Caring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar