Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fundamentals of Caring

The Fundamentals of Caring

24/06/2016 | Flixfilm

The Fundamentals of Caring på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Rob Burnett
Skuespillere: Craig Roberts, Paul Rudd, Selena Gomez
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne inspirerende komedie tager en ung handicappet mand og hans plejer på en køretur på jagt efter seværdigheder, men ender med at finde håb og venskab.

The Fundamentals of Caring havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Fundamentals of Caring på YouTube.Se The Fundamentals of Caring på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fundamentals of Caring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fundamentals of Caring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fundamentals of Caring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fundamentals of Caring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar