Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fundamentals of Caring

The Fundamentals of Caring

24/06/2016 | Ingen kommentarer

Se The Fundamentals of Caring på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Rob Burnett
Skuespillere: Alex Huff, Donna Biscoe, Paul Rudd, Julia Denton
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I denne inspirerende komedie tager en ung handicappet mand og hans plejer på en køretur på jagt efter seværdigheder, men ender med at finde håb og venskab.


Se The Fundamentals of Caring på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fundamentals of Caring havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fundamentals of Caring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Fundamentals of Caring herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fundamentals of Caring er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fundamentals of Caring stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar