Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Funeral Director

The Funeral Director

08/10/2022 | Flixfilm

The Funeral Director på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Gillian Marsh
Skuespillere: David McGowan
Spilletid: 52 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne dokumentar fortæller en bedemand om processer og procedurer i sin profession og deler sine dybere tanker om døden.

The Funeral Director havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Funeral Director på YouTube.Se The Funeral Director på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Funeral Director ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Funeral Director stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Funeral Director, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Funeral Director er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar