Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Funeral Party

The Funeral Party

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Funeral Party på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Vladimir Fokin
Skuespillere: Aleksandr Abdulov, Anna Aleksakhina, Elena Rufanova, Polina Fokina
Spilletid: N/A
Land: Russia
Sprog: Russian, English, Ukrainian, Italian, French
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Den gnavne eneboer, Felix Bush (Robert Duvall), er begyndt at gruble over sin egen død. For hvilke mindeord vil folk sige om ham til begravelsen - hvis der altså overhovedet dukker nogen op?


Se The Funeral Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Funeral Party havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Funeral Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Funeral Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Funeral Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Funeral Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar