Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fury of a Patient Man

The Fury of a Patient Man

15/02/2017 | Flixfilm

Se The Fury of a Patient Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Albert Hughes
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den stille José kurtiserer caféejeren Ana, som ikke er klar over, at han planlægger hævn over hendes fængslede mand for hans andel i Josés kærestes død.

The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Fury of a Patient Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fury of a Patient Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Fury of a Patient Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar