Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Fury of a Patient Man

The Fury of a Patient Man

15/02/2017 | Flixfilm

Se The Fury of a Patient Man på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Raúl Arévalo
Skuespillere: Antonio de la Torre, Luis Callejo, Ruth Díaz, Raúl Jiménez
Spilletid: 92 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den stille José kurtiserer caféejeren Ana, som ikke er klar over, at han planlægger hævn over hendes fængslede mand for hans andel i Josés kærestes død.Se The Fury of a Patient Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Fury of a Patient Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Fury of a Patient Man (En tålmodig mands vrede) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Fury of a Patient Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar