Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Future Diary

The Future Diary

14/12/2021 | Flixfilm

The Future Diary på Netflix

Produktionsår: 2011–2013
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brina Palencia, Josh Grelle, Leah Clark
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne realityserie mødes personer, der ikke kender hinanden, og får en dagbog med opskriften på deres helt egen kærlighedshistorie. Opstår der ægte kærlighed?

The Future Diary (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Future Diary på YouTube.Se The Future Diary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Future Diary (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Future Diary (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Future Diary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Future Diary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar