Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Future Of

The Future Of

21/06/2022 | Flixfilm

The Future Of på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med hjælp fra brancheeksperter ser denne innovative dokumentarserie på nye og kommende teknologiske tendenser, der kan skabe revolutionerende muligheder i fremtiden.

The Future Of (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Future Of på YouTube.Se The Future Of på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Future Of (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Future Of (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Future Of, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Future Of er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar