Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The G Word with Adam Conover

The G Word with Adam Conover

19/05/2022 | Flixfilm

The G Word with Adam Conover på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam Conover, Raphael Chestang, James Austin Johnson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et lands regering vil altid spille en enorm rolle i vores liv. Adam Conover udforsker USA's regerings triumfer og fiaskoer, og hvad man kan gøre for at ændre det.Se The G Word with Adam Conover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The G Word with Adam Conover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The G Word with Adam Conover på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The G Word with Adam Conover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The G Word with Adam Conover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The G Word with Adam Conover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The G Word with Adam Conover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar