Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Gallows Act II

The Gallows Act II

01/09/2023 | Flixfilm

The Gallows Act II på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Travis Cluff, Chris Lofing
Skuespillere: Ema Horvath, Chris Milligan, Brittany Falardeau
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: I denne efterfølger fremfører en håbefuld skuespiller en monolog fra et stykke med en forbandelse for sine onlinefans og påkalder sig en ond ånds vrede.Se The Gallows Act II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Gallows Act II havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gallows Act II på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Gallows Act II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gallows Act II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gallows Act II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gallows Act II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar