Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gambler

The Gambler

30/03/2021 | Flixfilm

Se The Gambler på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Rupert Wyatt
Skuespillere: Mark Wahlberg, George Kennedy, Griffin Cleveland, Jessica Lange
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En professor med en stor spillegæld planlægger at vinde en formue ved at overtale en af sine elever, en basketballstjerne, til at påvirke udfaldet af en kamp.

The Gambler havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Gambler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gambler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gambler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gambler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gambler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar