Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Garden

The Garden

01/04/2014 | Flixfilm

Se The Garden på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy
Instruktør: Martin Sulík
Skuespillere: Roman Luknár, Zuzana Sulajová, Jana Svandová, Marián Labuda
Spilletid: 99 min
Land: Slovakia, France
Sprog: Slovak
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne Oscar-nominerede dokumentar følger en gruppe lavindkomstfamilier, der kæmper for at beskytte en stor fælleshave i Los Angeles.


Se The Garden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Garden havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Garden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Garden herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Garden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Garden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar