Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Garfield Show

The Garfield Show

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Garfield Show på Netflix

Indspilningsår: 2008–2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Welker, Wally Wingert, Gregg Berger
Spilletid: 25 min
Land: France, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Den dovne, lasagneglade, tykke kat Garfield lever livet på sine egne betingelser. Det omfatter også at drille den nørdede ejer, Harald, og at plage den dumme hund, Futte.Se The Garfield Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Garfield Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Garfield Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Garfield Show:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Garfield Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Garfield Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar