Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Garfield Show

The Garfield Show

01/11/2020 | Flixfilm

The Garfield Show på Netflix

Produktionsår: 2008–2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Frank Welker, Wally Wingert, Gregg Berger
Spilletid: 25 min
Land: France, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Den dovne, lasagneglade, tykke kat Garfield lever livet på sine egne betingelser. Det omfatter også at drille den nørdede ejer, Harald, og at plage den dumme hund, Futte.

The Garfield Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Garfield Show på YouTube.Se The Garfield Show på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Garfield Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Garfield Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Garfield Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Garfield Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar