Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Genius of Marian

The Genius of Marian

11/03/2014 | Flixfilm

Se The Genius of Marian på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Family
Instruktør: Banker White, Anna Fitch
Skuespillere: Ed White, Pam Steele White
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne følelsesladede dokumentar følger Pam White, der har begyndende Alzheimer. Hendes søn filmer hendes kamp for at holde fast i sig selv.

The Genius of Marian havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Genius of Marian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Genius of Marian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Genius of Marian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Genius of Marian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Genius of Marian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar