Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gentle Gunman

The Gentle Gunman

17/04/2023 | Flixfilm

The Gentle Gunman på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: John Mills, Dirk Bogarde, Robert Beatty
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I begyndelsen af 1940'erne kommer et medlem af den irske republikanske hær på kant med sin hidsige bror og en streng lokal leder på grund af sine holdninger om antivold.Se The Gentle Gunman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Gentle Gunman havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gentle Gunman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Gentle Gunman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gentle Gunman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gentle Gunman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gentle Gunman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar