Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gentleman Driver

The Gentleman Driver

31/01/2019 | Flixfilm

Se The Gentleman Driver på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Mario Mattei
Skuespillere: Ed Brown, Ricardo Gonzalez, Michael Guasch, Paul Dalla Lana
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne dokumentar følger vi fire succesrige forretningsmænd, der kører motorvæddeløb i deres fritid, og hører hvad der driver dem – både arbejdsmæssigt og på banen.

The Gentleman Driver havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Gentleman Driver på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gentleman Driver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gentleman Driver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gentleman Driver, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gentleman Driver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Gentleman Driver

 1. JM - kl. 17:08, 31-01-2019:

  En udemærket dokumentar om 4 entreprenører og amatør racerkører der bruger en god del penge og tid på at kører motorsport sammen med de proffesionelle.

  De deltager i endurance ræs som de fleste danskere kender fra Le Mans hvor Gentleman kører også deltager.

  Før titelkortet endnu er kommet på skærmen har vi fået at vide at bilerne kører ligeså hurtigt og nogle gange hurtigere gennem sving end de nuværende F1 biler. Hvilket er en komplet unødvendig overdrivelse og usandt.

  Der bliver også brugt unødigt meget tid på deres forretninger så det til tider virker mere som en reklame film for samme. Hvorfor er det nødvendigt for mig som seer at vide hvor mange procenter deres virksomhed er steget i produktion når vi fra starten af ved de er succesfulde forretningspersoner? Ellers havde de ikke den slags skejser.

  Vi skal cirka halvt ind i filmen før motorræset for alvor får skærmtid, og det er en skam for det er her dramaet og passionen ligger. Så hæng i til midtvejen og så begynder det at blive god spas.

  Muligvis er det her en lille godbid om motorsport før Netflix’s helt egen F1 dokumentar om 2018 sæsonen lander.

  Som jeg glæder mig umanerligt meget til.

  Skriv kommentar