Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Gentlemen’ bliver til Netflix-serie

‘The Gentlemen’ bliver til Netflix-serie

05/11/2022 | Flixfilm

Tilbage i 2019 var der biografpremiere på den stjernespækkede actionkomedie ‘The Gentlemen’ fra den anerkendte instruktør Guy Ritchie, som også er kendt for de banebrydende film ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ og ‘Snatch’ med Brad Pitt.

‘The Gentlemen’, som har Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant med flere på rollelisten, blev et stort kommercielt hit og fik store roser af anmelderskaren, som blandt andet kaldte den skidesjov og mageløst underholdende

Nu kan Guy Ritchie og streamingtjenesten Netflix imidlertid annoncere at ‘The Gentlemen’ vender tilbage. Denne gang som tv-serie.

Serien, der bliver på 8 episoder følger karakteren Eddie Halstead, som kort efter at have arvet en stor ejendom efter sin far, opdager at den i virkeligheden er et element i et marijuana imperium ejet af den legendariske Mickey Pearson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet er, om Eddie har hvad der skal til for at navigere i den britiske kriminelle underverden, samt tage tage kontrol over hele imperiet?

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

Rollelisten i ‘The Gentlemen’-serien er desværre ikke den samme som i filmen fra 2019, men Guy Ritchie har fundet et stærkt hold som endda byder på en gammel kending;

Vinnie Jones, som medvirkede i både ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ og ‘Snatch’ er således med i den nye serie, som også byder på navne som Kaya Scodalerio (‘Crawl’), Giancarlo Esposito (‘Better Call Saul’), Daniel Ings (‘I Hate Suzie’), Joely Richardson (‘Lady Chatterley’s Lover’) and Peter Serafinowicz (‘The Tick’).

Hovedrollen som Eddie Halstead spilles af Theo James, som seneste har medvirket i HBOs ‘The White Lotus’, samt ‘Divergent’-trilogien.

Instruktør Guy Ritchie har selv været med til at skabe og skrive serien, og vil endvidere instruere de to første afsnit.

Der er ingen oplysninger om hvornår Netflix-serien ‘The Gentlemen’ forventes at få premiere.
Skriv kommentar