Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Get Down

The Get Down

07/04/2017 | Flixfilm

Se The Get Down på Netflix

Indspilningsår: 2016–2017
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Justice Smith, Shameik Moore, Herizen F. Guardiola, Skylan Brooks
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Det er 1977 i New York City. De unge talenter i South Bronx jagter deres drømme og de halsbrækkende rytmer, der kommer til at transformere musikbranchen.


Se The Get Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Get Down (Part: 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Get Down (Part: 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Get Down:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Get Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Get Down (Part: 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar