Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Getaway King

The Getaway King

11/05/2022 | Flixfilm

The Getaway King på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forbryder og folkehelt kendt for sine mange fangeflugter overvejer at begynde på en frisk, da han får en ny kæreste. Baseret på Zdzisław Najmrodzkis livshistorie.

The Getaway King havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Getaway King på YouTube.Se The Getaway King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Getaway King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Getaway King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Getaway King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Getaway King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar