Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Ghost Bride

The Ghost Bride

23/01/2020 | Flixfilm

The Ghost Bride på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Peijia Huang, Kang Ren Wu, Ludi Lin
Spilletid: 1 min
Land: Taiwan, Malaysia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I Malacca i 1890'erne befinder Li Lan sig pludselig i efterlivet og bliver suget ind i et mysterium med forbindelse til den dystre, afdøde søn af en velhavende familie.Se The Ghost Bride på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Ghost Bride (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ghost Bride på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Ghost Bride (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ghost Bride (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ghost Bride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ghost Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar