Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ghost of St. Michael’s

The Ghost of St. Michael’s

12/02/2022 | Flixfilm

The Ghost of St. Michael’s på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under 2. verdenskrig flytter en engelsk skole til Isle of Skye, hvor den nye fysiklærer kommer i søgelyset som mistænkt for en række uhyggelige mord.

The Ghost of St. Michael’s havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ghost of St. Michael’s på YouTube.Se The Ghost of St. Michael’s på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ghost of St. Michael’s ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ghost of St. Michael’s stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ghost of St. Michael’s, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ghost of St. Michael’s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar