Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Giant Mechanical Man

The Giant Mechanical Man

15/05/2015 | Ingen kommentarer

Se The Giant Mechanical Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lee Kirk
Skuespillere: Jenna Fischer, Chris Messina, Malin Akerman, Rich Sommer
Spilletid: 94 min
Land: USA, Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Janice, som fortsat døjer med voksenlivet, selv om hun er over 30, chokerer familien, da hun falder for Tim, en gadeartist, som også er uden mål med tilværelsen.


Se The Giant Mechanical Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Giant Mechanical Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Giant Mechanical Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Giant Mechanical Man herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Giant Mechanical Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Giant Mechanical Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar