Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Giant Mechanical Man

The Giant Mechanical Man

15/05/2015 | Flixfilm

Se The Giant Mechanical Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Lee Kirk
Skuespillere: Jenna Fischer, Chris Messina, Malin Akerman, Rich Sommer
Spilletid: 94 min
Land: USA, Poland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Janice, som fortsat døjer med voksenlivet, selv om hun er over 30, chokerer familien, da hun falder for Tim, en gadeartist, som også er uden mål med tilværelsen.


Se The Giant Mechanical Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Giant Mechanical Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Giant Mechanical Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Giant Mechanical Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Giant Mechanical Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Giant Mechanical Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar