Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Giant

20/03/2018 | Flixfilm

Se Giant på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, History
Instruktør: Aitor Arregi, Jon Garaño
Skuespillere: Joseba Usabiaga, Eneko Sagardoy, Iñigo Aranburu, Ramón Agirre
Spilletid: 114 min
Land: Spain
Sprog: Basque, English, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I 1843 vender krigskrøblingen Martin tilbage til sin baskiske fødestavn og opdager, at hans bror er blevet en kæmpe. Sammen gør de ham til et cirkusnummer.

Giant (Handia) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Giant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Giant (Handia) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Giant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Giant (Handia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar