Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Gift

17/06/2021 | Flixfilm

The Gift på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Senolsun
Spilletid: 40 min
Land: Turkey
Sprog: English, Kurdish, Aramaic, Turkish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En maler i Istanbul kommer på en personlig rejse, da hun afslører universelle hemmeligheder om en arkæologisk fundplads i Anatolien og dens forbindelse til hendes fortid.

The Gift (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gift på YouTube.Se The Gift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gift (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gift (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar