Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Gift

17/06/2021 | Flixfilm

Se The Gift på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Mikhail Kukushkin
Skuespillere: Vladimir Karpuk, Aleksey Kolubkov, Yuriy Oborotov
Spilletid: 95 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En maler i Istanbul kommer på en personlig rejse, da hun afslører universelle hemmeligheder om en arkæologisk fundplads i Anatolien og dens forbindelse til hendes fortid.

The Gift (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Gift på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gift (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gift (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar