Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Gift

01/06/2017 | Flixfilm

Se The Gift på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Joel Edgerton
Skuespillere: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton, Allison Tolman
Spilletid: 108 min
Land: USA, Australia, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En mand er for nyligt flyttet til Californien og støder ind i en tidligere klassekammerat, der synes venlig i starten, men snart bliver afsløret i at bære morderisk nag.


Se The Gift på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Gift havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Gift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Gift:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Gift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar