Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl from the Song

The Girl from the Song

28/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Girl from the Song på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Ibai Abad
Skuespillere: Lewis Rainer, Joséphine Berry, Charlotte Atkinson, Charlie MacGechan
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: En håbefuld musiker tager med en sorgløs studerende til Burning Man i Black Rock Desert i Nevada for at finde sig selv og erklære sin kærlighed til hende.


Se The Girl from the Song på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Girl from the Song havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl from the Song ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl from the Song herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl from the Song er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl from the Song stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar