Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl in the Mirror

The Girl in the Mirror

19/08/2022 | Flixfilm

The Girl in the Mirror på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mireia Oriol, Álex Villazán, Pol Monen
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da Alma mister hukommelsen i en bizar ulykke, der koster de fleste af hendes klassekammerater livet, forsøger hun at optrevle, hvad der skete den dag – og hvem hun er.

The Girl in the Mirror (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Girl in the Mirror på YouTube.Se The Girl in the Mirror på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Girl in the Mirror (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl in the Mirror (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girl in the Mirror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girl in the Mirror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar