Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl in the Spider’s Web

The Girl in the Spider’s Web

01/07/2021 | Flixfilm

Se The Girl in the Spider’s Web på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hun er hvervet til at genskabe et farligt program, men hackeren Lisbeth Salander finder sig selv i et net af svindel, hvis oprindelse ikke er så fjern endda.

The Girl in the Spider’s Web havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Girl in the Spider’s Web på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Girl in the Spider’s Web ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl in the Spider’s Web stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girl in the Spider’s Web, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girl in the Spider’s Web er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar