Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl in the Yellow Jumper

The Girl in the Yellow Jumper

26/12/2021 | Flixfilm

The Girl in the Yellow Jumper på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktion: Loukman Ali
Skuespillere: Michael Wawuyo Jr., Rehema Nanfuka, Maurice Kirya
Spilletid: 81 min
Land: Uganda
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En mand bliver bedøvet og taget som gidsel, mens han ser tv. Da han slipper fri, vender han hjem med en utrolig historie at fortælle. Baseret på virkelige hændelser.

The Girl in the Yellow Jumper havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Girl in the Yellow Jumper på YouTube.Se The Girl in the Yellow Jumper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Girl in the Yellow Jumper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl in the Yellow Jumper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girl in the Yellow Jumper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girl in the Yellow Jumper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar